By: ull yyy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jul-2007 12:10 Email | Share | | Bookmark
convent,klang

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 33 photos...



wosh ! aku bangun gila awal 7.40 .bertolak dari cheras then trus g klang.sampai rumah BOBOI bin DUGONG tidoq tak ingat.main tenet sampai kol 11.30 then trus gerak ke klang disambil kareem sampai di sisi.
HUJAN masa tu.wosh ! yang si dugong,bukak pintu tak tutup .nk bagi air bertakung dalam kereta naik sampan.

samapi klang wosh gila ramai ibu bapa..aku tak sempat makan apa lagi angkat barang ngn dugong.emm.selamba je.masuk dewan jumpa KAWAN2 BEST ! yang penting best friend aku pali dan hasnur kesayangan datang.

ahhh.malas nk taip.ada budak kecik tengok muka NOH dia menangis.dan...emm emm..aku jumpa kekasih aku .oh dia sungguh best.
esok sambung.

gambar ni sikit2 je.thnx


Wednesday, 27-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
laundry,the curve

 
 
 
View all 28 photos...



wosh.aku dah tak tau dah.tumpang lagi.emmm.samapi kol 6 lebih cm tu.trus hujan sound check.gila aku lapar dan dahaga lagi.malam kemudian boboi ajak beli roti dan air ckolat di sebeneleben.

dapat jumpa kawan2 lagi ! woah best gila !!!
dah ah malas tulis ah.nk tgk tgk.
aku nya snap masih mcm haram.


Saturday, 23-Jun-2007 12:55 Email | Share | | Bookmark
planet hollywood

 
 
 
View all 59 photos...




hey ! planet.emm.21 above baru dapat masuk.
hosh.tension .ni first time aku guna manual for d40.emm.snap2 aku tak menarik sangat.
maaf.aku akan perbaiki dan belajar lagi.


Friday, 22-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
aku just snap2 saje utk 22HB ni.hanya suka.terimah kahsih.

 
 
 
View all 9 photos...



Thursday, 21-Jun-2007 13:41 Email | Share | | Bookmark
PAK LANG birthday ! aaa.biasa2 aje.skit2 aje

 
 
 
View all 35 photos...

selamat hari lahir pak lang tercinta cute mute kami sayang !!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net