By: ull yyy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Dec-2007 15:35 Email | Share | | Bookmark
Fauziah & Saiful

 
 
 
View all 24 photos...
assalamualaikum kepada rakan2 dan taulan.kali ni,perjalanan aku untuk wedding bertambah jauh sedikit.dari KL - Jelebu [ Negeri Sembilan ]. dalam perjalanan aku dan fad , macam2 jumpa. pepatung serang fad ! hagagagagaga.kelakor le fad. masa sedang drive,fad hilang kawalan.tapi syukur alhamdulillah kami tak apa - apa. di sini,sedikit sebanyak gambar yang aku dapat kongsi.tunggu di entry ke - 2 wedding ni ok.








working for fad photoplay co.
Code:
http://fadphotography.fotopages.com


ully
freelance photographer
++ 012 6 05 15 71
ym - ully1989


Sunday, 2-Dec-2007 15:58 Email | Share | | Bookmark
Sharil & Azie .

 
 
 
View all 29 photos...
assalamualaikum..SHARIL & AZIE MEMANG BEST GILA !!! HARGH !!! munzir & rakannya tu memang best.azim dan kareem. diorang ajar aku macam2 .yang aku tak tahu dan x faham so sekarang insyallah apa yang diorang ajar berkat sampai bila - bila. jadi, di sini sedikit sebanyak gambar yang dapat korang tengok dan dapat aku share . sekian. wassalam. jumpa lagi di next entry , ok ?











working for Azim puch co.
Code:
http://azimpuch.fotopages.com

Code:
http://amrulkareem.fotopages.com


ully
freelance photographer
++ 012 6 05 15 71
ym - ully1989


Sunday, 25-Nov-2007 19:22 Email | Share | | Bookmark
Ayesha Aqilah - 67th UiTM's convocation ceremony

Ayesha Aqilah, Diploma in mass communication
67th UiTM's convocation ceremony,nov 25th






working for fad photoplay . co.

ully
freelance photographer
++ 012 6 05 15 71
ym - ully1989


Saturday, 24-Nov-2007 19:48 Email | Share | | Bookmark
H U J A N






ully
freelance for free ?
++ 012 60 51 57 1
ym - ully1989


Saturday, 24-Nov-2007 09:51 Email | Share | | Bookmark
Rowena & A Johari solemnization .

 
 
 
View all 22 photos...
hu yeah.aku just upload ni je gambar.terima kasih atas cmmnt yg membina . [ ada ke cmmnt ? ]
hehehe. selamat menonton.








[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net