By: ull yyy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Sep-2007 04:18 Email | Share | | Bookmark
ni MCPA ha

 
 
 
View all 38 photos...
assalamualaikumsungguh best dan penat.sampai tak ke class pagi ni.teruk nya aku,
ini sedikit sebanyak gambar daapat dikongsi.sekian.

hujan





muck




have a nice death








jayZ




zip zieller





bourjuis





random






ully
ym - ully1989
+ 012 605 15 71


Sunday, 2-Sep-2007 04:49 Email | Share | | Bookmark
melaka

 
 
 
View all 34 photos...
assalamualaikum ini gambar semasa kami semua bergembira di melaka bandaraya bersejarah.walaupun ku sedanng mengalami masalah perut beracun dan diraucn,pergi je la.
dah tak tau nk buat apa.sampai sana sesat nk balik pon sesat semua segala sesat.jadi.ini saje gambar yg dapat dikongsi bersama,mekasih kareem , eone ( eone sory la nanti aku bagi balik aku janji )












Wednesday, 29-Aug-2007 14:20 Email | Share | | Bookmark
blackout !

 
 
 
View all 8 photos...
hai hai ! masa ni aku baru balik class dan blackout pastu lepak main camera je tak tau nk buat apa .saje tangkap gambar untuk kenangan masa lalu acewah wiwits.
selamat bergembira !








Sunday, 26-Aug-2007 16:47 Email | Share | | Bookmark
leena & ruffe lagi yeah

 
 
 
View all 27 photos...
assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh yeay ! syabas di ucapkan kepada pengantin kerana telah jayanya melansungkan ...apa nk cakap ni aku tak tau la.emmm.
ini saje gambar yang dapat dikongsi buat kali ini.nanti upload lagi.










Friday, 24-Aug-2007 17:53 Email | Share | | Bookmark
sheila majid

 
 
 
View all 25 photos...
emm emm.di mont kiara apa tah nama event ni.best juga la.
tiba2 layan sheila majid.tima kasih orng yg ajak tu.bhahahaha.














[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net