By: ull yyy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Aug-2007 17:04 Email | Share | | Bookmark
thanx ALLAH S.W.T

 
 
 
View all 4 photos...


assalamualaikum emm.syukur la kepada ALLAH S.W.T
alhamdulillah.
sory lens problem.


Tuesday, 7-Aug-2007 14:12 Email | Share | | Bookmark
just a capture




assalamualaikumemm.masa ni aku kat cheras dan lihat je dan tangkap je.tima kasih.


Sunday, 5-Aug-2007 06:35 Email | Share | | Bookmark
leena & ruffee 04 / 05 08 2007

 
 
 
View all 45 photos...

assalamualaikum.terima kasih kepada keluarga leena kerana telah memberi peluang kepada saya untuk menangkap gambar pada majlis perkahwinan ini.huuu.dan ini je la hasilnya.dan ini adalah kali pertama menangkap gambar kahwin.terima kasih.








Friday, 3-Aug-2007 18:56 Email | Share | | Bookmark
baby



assalamualaikum
ini nama dia baby .dia sungguh sibok dalam semua hal keluarga.
skarang baby gaduh dengan mimi sebab hari tu mimi kena pukul
dan apabila baby datang selamatkan mimi,aku sampai dulu.
mimi merajuk sebab baby tak pukul balik gangster yg pukul
mimi itu. skarang baby sedang demam kerana perkara yang lalu
ia tak dapat lupakan.

assalamualaikum


Thursday, 2-Aug-2007 18:00 Email | Share | | Bookmark
laundry bar,the curve.

 
 
 
View all 36 photos...

sedihnya ketika ini ku sampai jap 11.07 .
ternampak encik fadhul menyedut rokok dan ku memanggil beliau dengan gembiranya..
dan ku tanya dan jawapannya...'..ully,they will kill us all dah lepas dah..'


tak mengapalah bahawa nitrus juga ada..

dan tengok la nie..anney

dan..





skian.assalamualaikum.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net